Redactielid Roermond In Tune


Houd je van muziek en vind je het leuk om bezig te zijn met communicatie, marketing en promotie? Dan zoeken we jou als redactielid van Roermond In Tune!

Wat ga je doen?

Als redactielid denk je tijdens onze maandelijkse redactievergaderingen mee over hoe we de Roermondse popscene beter op de kaart kunnen zetten. Je gaat stukjes schrijven en redigeren voor onze social media-kanalen, website en nieuwsbrief. Het bijhouden van de In Tune Popagenda en het verspreiden van onze flyers en posters zijn andere manieren waarop je een bijdrage kunt leveren. Heb je daarnaast óók ervaring met Indesign en/of Photoshop? Dan kun je helpen bij het ontwerpen van onze promotiemiddelen.

Wat krijg je terug?

Een hoop gezelligheid en leuke collega’s die net als jij hart hebben voor muziek en er het liefst de hele dag (en nacht) over doorpraten. Daarnaast ontvang je voor alles wat je voor ons doet ECI points; munten waarmee je spaart voor het bezoeken van gratis popconcerten en andere voordeeltjes in de ECI cultuurfabriek.

Hebben we jouw interesse?

Mooi! Stuur dan een berichtje naar Romy Heutz via romy.heutz@ecicultuur.nl of 06-89971454. Samen met haar bekijk je dan of jij onze nieuwe redactielid gaat worden.

Over Roermond In Tune

Roermond In Tune is een in 2019 opgericht platform voor (pop)muziek in Roermond. Samen met lokale partijen werken we aan een nieuwe voedingsbodem voor (pop)muziek waar kan worden geëxperimenteerd, geproduceerd, gerepeteerd en opgetreden. Zodat Roermond op het gebied van (pop)muziek, urban en dance opnieuw een vooruitstrevende positie krijgt in de provinciale popscene.

Zie ook de vrijwilligersvacature In Tune Reporter.

 

logo Roermond In Tune