Reporter Roermond In Tune


Houd je van muziek en ben je regelmatig in het Roermondse uitgaansleven te vinden? En wil jij je ervaringen met anderen delen? Dan ben jij geknipt om aan de slag te gaan als reporter van Roermond In Tune!

Wat ga je doen?

Als reporter bezoek je popconcerten, danceparty’s, festivals en jamsessies in Roermond. Hierover vertel je aan je publiek, bijv. in de vorm van een blog of vlog. Een vlotte pen of babbel zijn gewenst.

Wat krijg je terug?

Een hoop gezelligheid en leuke collega’s die net als jij hart hebben voor muziek en er het liefst de hele dag (en nacht) over doorpraten. Daarnaast ontvang je voor alles wat je voor ons doet ECI points; munten waarmee je spaart voor het bezoeken van gratis popconcerten en andere voordeeltjes in de ECI cultuurfabriek.

Hebben we jouw interesse?

Mooi! Stuur dan een berichtje naar Romy Heutz via romy.heutz@ecicultuur.nl of 06-89971454. Samen met haar bekijk je dan of jij onze nieuwe reporter gaat worden.

Over Roermond In Tune

Roermond In Tune is een in 2019 opgericht platform voor (pop)muziek in Roermond. Samen met lokale partijen werken we aan een nieuwe voedingsbodem voor (pop)muziek waar kan worden geëxperimenteerd, geproduceerd, gerepeteerd en opgetreden. Zodat Roermond op het gebied van (pop)muziek, urban en dance opnieuw een vooruitstrevende positie krijgt in de provinciale popscene.

Zie ook de vrijwilligersvacature In Tune Redactielid.

 

logo Roermond In Tune