Stagiair(e) afdeling Educatie (onderzoek)


De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder één dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een popzaal, een vlakke vloertheater, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatieafdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een arthouse-filmselectie en een breed educatie- en cursusaanbod (zowel binnen als buiten de eigen locatie). Samen met het onderwijs werken we aan een programma dat kinderen een breder perspectief biedt en waarop talent tot bloei kan komen.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

Wij zoeken een stagiair(e) die een marktonderzoek gaat doen voor de afdeling Educatie

De functie
Vanuit de ECI cultuurfabriek bieden we verschillende cursussen aan op het gebied van muziek, toneel, beeldend en dans. Ook houden we ons bezig met programma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs. We willen continu vernieuwen en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! We zijn namelijk op zoek naar een onderzoeksstagiair(e) die zich gaat vastbijten in een marktonderzoek. Wat speelt er op dit moment in de markt op gebied van cursus/educatie en waar heeft de potentiële klant behoefte aan? Dit zijn voorbeelden van vragen waar jij je tijdens je onderzoeksstage op zult gaan richten.
Je houdt je in principe bezig met het onderzoek, maar het kan zijn dat we je af en toe vragen bij te springen op de educatieafdeling mocht dit nodig zijn. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg.

Aan het eind van je stage heb je inzicht verkregen in het cursusaanbod van de ECI cultuurfabriek en kun je aangeven welke onderdelen geschikt zijn voor een bepaalde doelgroep. Dit heb je verwerkt in een projectplan, waar wij concreet mee aan de slag kunnen.

Er is veel ruimte voor eigen input en creatieve ideeën. Ook wordt eigen initiatief aangemoedigd.

Wij zoeken
– een leergierige student op hbo- of wo-niveau met een studie in de richting kunsteducatie, onderwijskunde, communicatiewetenschappen, cultuurwetenschappen of (bedrijfs)psychologie;
– een student die op zoek is naar een onderzoeksstage en zelfstandig kan werken;
– goede beheersing van de Nederlandse taal;
– goede kennis van Microsoft Office;
– een enthousiast persoon met kennis van en interesse in marktonderzoek;
– iemand die in staat is om vanuit de theorie met concrete ideeën en een plan van aanpak te komen;
– affiniteit met en kennis van de culturele sector.

Wij bieden
– afwisselende en leerzame periode waarbij je de ruimte krijgt om onderzoek te doen;
– een informele werksfeer;
– leuke extra’s, zoals gratis toegang tot alle muziekevents in de popzaal (met introducé);
– stagevergoeding.

De stage wordt in overleg aangegaan voor een periode van minimaal 5 maanden, 32-40 uur per week (waarvan minimaal 32 uur onderzoek).

Interesse?
Reageren op de vacature kan door een motivatiebrief + cv te sturen t.a.v. Thijs Schrijnemakers naar nikiborro@ecicultuurfabriek.nl.