do 1/10  20:00  € 25,50
Theaterconcert
Theaterzaal
1/10

25 jaar Van Dik Hout


Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 23 april naar donderdag 1 oktober n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 23 april? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


Van Dik Hout bestaat 25 jaar in 2019. En dat feestje wordt ook in de ECI gevierd. In een akoestische en intieme setting speelt de band in hun jubileumtour 25 jaar Van Dik Hout een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre.

Stil in Mij
Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout met hun pure rock en poëtische teksten tot de top van de Nederlandse muziek. Destijds ontketenden ze een ware hausse met Stil in Mij. En nog altijd is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Hun 25 jarig jubileum vieren ze met een theatertour, waarin de klassiekers Stil in mij, Alles of niets, Mijn houten hart en Zij maakt het verschil, samenkomen met nieuw werk. Want, behalve de tour is er ook een documentaire en een gloednieuw album!

Line-up
Martin Buitenhuis (zang)
Benjamin Kribben (bas)
Dave Rensmaag (gitaar)
Sandro Assorgia (gitaar)
Patrick van Herrikhuyzen (toetsen)

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater