do 23/4  20:00  € 25,50
Theaterconcert
Theaterzaal
23/4

25 jaar Van Dik Hout


Van Dik Hout bestaat 25 jaar in 2019. En dat feestje wordt ook in de ECI gevierd. In een akoestische en intieme setting speelt de band in hun jubileumtour 25 jaar Van Dik Hout een overzicht van hun indrukwekkende oeuvre.

Stil in Mij
Sinds hun doorbraak in 1994 behoort Van Dik Hout met hun pure rock en poëtische teksten tot de top van de Nederlandse muziek. Destijds ontketenden ze een ware hausse met Stil in Mij. En nog altijd is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Hun 25 jarig jubileum vieren ze met een theatertour, waarin de klassiekers Stil in mij, Alles of niets, Mijn houten hart en Zij maakt het verschil, samenkomen met nieuw werk. Want, behalve de tour is er ook een documentaire en een gloednieuw album!

Line-up
Martin Buitenhuis (zang)
Benjamin Kribben (bas)
Dave Rensmaag (gitaar)
Sandro Assorgia (gitaar)
Patrick van Herrikhuyzen (toetsen)


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater