zo 22/3  15:00  € 20,50
Jazz, Theaterconcert
Theaterzaal
22/3

Artvark & Drums United


De vier saxofonisten van Artvark samen op het ECI-podium met vier percussionisten van Drums United. Dat betekent spannend muzikaal vuurwerk!

De blazers
Het Artvark Saxophone Quartet bespeelt al twaalf jaar de (inter)nationale concertpodia: van de Rotterdamse Operadagen tot het Cairo Jazzfestival. Ze zijn ook regelmatig in het theater te horen. Onder andere in de voorstelling Polderbeest met John Buijsman en het theaterconcert Homelands van de Kameroense zangeres Ntjam Rosie.

De drums
Drums United kennen we van de wervelende slagwerkconcerten Heartbeat en Rhythm Dreams met spectaculaire drums en percussie door top-percussionisten afkomstig uit Afrika, Zuid-Amerika, Azië en Europa. De band wordt sinds 2001 geleid door Lucas van Merwijk; volgens de lezers van De Slagwerkkrant de beste World en Fusion drummer van de Benelux.

Samen een tijdloze trip
Nu staan beide groepen voor het eerst samen op het podium. De saxofonisten, drummers en percussionisten beloven je een tijdloze trip: van een meditatief koraal met zangerige percussieklanken, tot dampende saxofoonsoli over diepe opzwepende grooves.

Line-up
Drums United
Lucas van Merwijk (Nederland): drums & percussie
Alper Kerkeç (Turkije): oriëntaalse percussie
Marco Toro (Venezuela): latin percussie
Moussé Pathé (Senegal): Afrikaanse percussie

Artvark
Rolf Delfos: altsax
Bart Wirtz: altsax
Mete Erker: tenorsax
Peter Broekhuizen: baritonsax

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater