vr 27/3  20:00  € 19,50
Theatercollege
Theaterzaal
27/3

Barrie Stevens

Barrie Stevens gaat altijd door


Vanwege het grote succes van Barrie in ‘Dancing With The Stars’ en de daardoor toenemende druk in zijn agenda voor dit TV-werk komt helaas het theaterprogramma in het gedrang.

In overleg met Barrie is besloten om de tournee voor dit seizoen te annuleren.


Barrie kwam als jonge Engelsman naar Nederland om als danser ‘het vak’ in te gaan. Het werd een lange carrière die nog altijd voortduurt. Iedereen kent ook zijn motto vooral doorgaan. Barrie komt naar de ECI om over zijn leven en veelzijdige loopbaan te vertellen.

Op en top Engels
In Barrie Stevens gaat altijd door heeft de Nederlandse Brit of Britse Hollander het over zijn liefdes en alle ups-and-downs. Hoe Annie M.G. Schmidt hem in Ja Zuster, Nee Zuster expres moeilijke woorden liet zeggen. En over al die merkwaardige dingen die een op en top Engelse jongen meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Allemaal bouwstenen die hem de kleurrijke figuur maken die hij nu is. Een voorstelling vol humor en mooie verhalen met een lach en een traan. En natuurlijk met ‘song and dance’.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater