vr 20/12  20:00  € 19,50
Theaterconcert
Theaterzaal
20/12

Bart Storcken ft. Kiki van Aubel

Barts HoHo KerstShow met Grupo Go!


Het is de 24ste december. Een koude winternacht, een gure wind huilt langs de huizen, een jonge vrouw puft en puft. En warempel, kort na middernacht, daar is hij, onze messias, acht pond schoon aan de haak. Er is een kindeke geboren.

Hartverwarmend
Muzikale duizendpoot Bart Storcken vertolkt in de HoHo KerstShow zijn liefde voor het kerstfeest. Begeleid door de warme klanken van Limburgs’ beste blazers en gastoptredens van onder anderen Kiki van Aubel en andere gasten creëert hij een hartverwarmende kerstsfeer. Swingende klassiekers en frisse originele liedjes omarmen ontroerende verhalen. Dansen op de kerstmarkt, maar ook samen op een schapenvacht voor de open haard. Bart weet namelijk als geen ander hoe je warmte vindt in deze korte dagen, hij werd immers als kindeke geboren in die koude winternacht! Kortom: een heerlijke avond waarvan je met een ultiem kerstgevoel huiswaarts keert. Lekker toch.

Over de makers
Bart Storcken is bekend van o.a. Herberg de Troost, Medammecour on Tour en diverse buuttegala’s. Hij ontving De Sjeng, schreef het winnende LVK-lied van 2019 en is de gangmaker van het Tieëkezinge van L1. Zijn gerenommeerde muzikale collega’s van Grupo Go spelen in heel Europa, maar zijn blij om voor kerst naar hun Limburgse nest terug te keren.


alle theater