vr 18/9  20:00  € 18,50
Jazz, R&B, Theaterconcert
Theaterzaal
18/9

Bill Laurance Trio


Het concert van Bill Laurance is verplaatst van zaterdag 21 maart naar vrijdag 18 september n.a.v. de Coronavirus maatregelen van het RIVM. Het concert is tevens verplaatst van de popzaal naar de theaterzaal. Heb je een ticket gekocht voor 21 maart? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


De wereldberoemde componist en producent Bill Laurance brengt zijn veelzijdigheid dit jaar naar Roermond, samen met zijn supertrio!

Bill Laurance is mede-oprichter van het Grammy-winnende Snarky Puppy, de internationale band die met groot succes de link legt tussen jazz, r&b en hiphop. Zijn repertoire bestaat uit vele genres; van filmmuziek tot samenwerkingen met verschillende toonaangevende dansgezelschappen als Northern Ballet en choreograaf Matthew Bourne. De klassiek geschoolde pianist & keyboard-speler werkt sinds zijn 14e als professionele muzikant. Hij tourde de wereld rond met internationale grootheden uit pop, rock en jazz als David Crosby, Lalah Hathaway, Musiq Soulchild en het Metropole Orkest.

Zijn 4 albums tikten allemaal de top van de US & UK Jazz Charts aan en zijn laatste album Cables laat met nadruk de veelzijdigheid van deze topperformer zien. Cables kenmerkt Bill als solopianist; het album bevat maar liefst 8 nieuwe genre-betwistende composities gevuld met elektronische beats en klankkleuren. Dit jaar komt hij samen met zijn trio, bestaande uit Jonathan Harvey (bas) en Marijus Aleksa (drums), met een nieuw live-album.

Deze, door The Guardian bekroonde, “jazz maestro” brengt je op 21 maart een niet te missen, unieke piano-experience!


Praktische info


Updates
Niks missen van dit concert? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater