wo 11/11  15:00  € 11,00
Familie
Theaterzaal
11/11

PAK’M! (3+)

Bonte Hond


Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M. Dit theateravontuur toont een heuse achtervolging voor de allerkleinsten. Met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren.

Het verhaal

In PAK’M zie je drie ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Alle drie willen ze de microfoon. Maar, daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen… Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor peuters, kleuters en alle ouderen die het stiekem nog altijd leuk vinden om verstoppertje te spelen.

Workshop

Na afloop geven de makers een interactieve mini-workshop in playbacktechnieken.

In de pers

“…net als in AaiPet is de timing van de spelers perfect en betrekken zij waar maar even kan de kinderen in hun doldwaze jacht op de microfoon.”Theaterkrant

Credits

Concept en Regie: René Geerlings
Medemaker / Soundtrack: Wim Conradi
Spel: (in wisselende samenstellingen) Dionisio Matias, Linda Zijl, Milan Boele Van Hensbroek, Frankly Joe Maulany, Anna Keuning, Matthijs Mahler, Henke Tuinstra, Joep Hendrikx, Michiel Blankwaardt
Dramaturgie: Judith Faas
Regie-assistentie: Annelies Appelhof
Decor: Tom De Meer, René Geerlings
Kostuums: Judith De Zwart
Productie: Judith Oostrom
Visagie: Tessa Hornstra


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater