za 10/10  20:00  € 19,50
Toneel
Theaterzaal
10/10

De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch

Theater Ins Blau


Een unieke voorstelling over een verhalenicoon

Het leven van Boudewijn Büch was één aaneenschakeling van verhalen, die te mooi leken om waar te zijn. En dat was misschien ook wel zo. In De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator 17 jaar na zijn dood terug naar zijn voormalige middelbare school: het Bonaventuracollege in Leiden.

Een wereld van verhalen

Op bevlogen wijze vertelt Büch, gespeeld door Dick van den Toorn, over zijn ‘helse’ schooltijd, zijn schrijverschap, zijn onstilbare verzameldrift, zijn vele reizen en zijn liefde voor kunst, literatuur en popmuziek. De voorstelling toont een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor ‘het echte leven’ verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels. Daarmee toont dit stuk Büchs en wellicht ook onze afhankelijkheid van verhalen.

Lees hier de NRC recensie.
‘In deze solovoorstelling blikt Boudewijn Büch terug op zijn leven vol verzinsels. Dick van den Toorn speelt hem sober en ontwapenend.’

Makers

Idee en Tekst: Kevin Jolly
Spel: Dick van den Toorn
Regie: Gerardjan Rijnders
Decor: Sascha van Riel
Muziek: Ton van der Meer
Schrijfbegeleiding: Rob de Graaf
Productieleiding: Mieneke van der Hout
Productie: Theater Ins Blau


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Bij de voorstelling is een drankje inbegrepen, deze staat voor je klaar bij de ingang van de theaterzaal.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater