zo 22/11  15:00  € 22,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
22/112020

Calefax

Bach's Musical Offerings


Calefax viert zijn 35-jarige bestaan in de ECI met meesterwerken van Johann Sebastian Bach.

Calefax is een hechte formatie van vijf rietblazers. Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het rietkwintet. Met hun muziek inspireren zij jonge blazers die overal in de wereld in hun voetsporen treden. In feite is Calefax een klassiek ensemble met een popmentaliteit.

De muziek van Bach loopt als een rode draad door hun programma. Speciaal voor dit jubileum brengen de blazers twee hoogstandjes van Bach – zijn Musikalisches Opfer en de Vom Himmel hoch-variaties – naar de ECI. Een unieke samenkomst die de genialiteit van één van de grootste componisten uit de muziekgeschiedenis ten volste belicht.

In de pers

“Calefax – five extremely gifted Dutch gents who almost made the reed quintet seem the best musical format on the planet.” – The Times

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Podium Bureau Roermond.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater