do 14/5  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
14/5

Cameretten (finalistentournee)

Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers


Laat je verrassen door een nieuwste lichting cabaretiers! Op het ECI-podium zie je Waterkonijnen, Chris Verlaan en Hassan el Rahaui.

De cabaretkweekvijver van Nederland.
Cameretten is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen op dit podium de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp en Theo Maassen. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 53e editie.

Waterkonijnen
Uit Het Leven Gegrepen

Je bent niet welkom in je eigen straat, je schoolgenoten zijn nogal ‘gek’ en je groeit op in een gezin waar de vader geen liefde uit en de moeder analfabeet is. In deze voorstelling delen de Waterkonijnen hun meest persoonlijke- en kwetsbare verhalen Uit Het Leven Gegrepen.

Chris Verlaan
Man in de Maak

Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statische berekeningen uitvoeren. Maar, met gitaar en een zaal vol publiek is hij op zijn vrolijkst. Vreemde liedjes, een hoofd vol gepieker en dozen onverkoopbare cd’s: Chris is van alle markten thuis. Je ziet het in Man in de Maak.

Hassan el Rahaui
Reset

Als je er maar hard genoeg aan werkt kan je bereiken wat je wilt… Maar wat als het enige wat je wilt minder hard werken is? Hassan el Rahaui zet met Reset een oprechte voorstelling neer waar hij een kijkje geeft in een leven vol overcompensatie en zijn ongezonde drang naar begrip. Krijgt hij het voor elkaar om zijn rust te vinden? Of schiet hij in de gebruikelijke overcompensatie om de harten van de zaal te winnen?


alle theater