zo 15/10  16:00  € 20,00
Theaterconcert
Theater
15/10
Afscheidstournee

Chris Hinze

Crazy Young Men 2.0


Chris Hinze neemt afscheid van de theaters. Niet van de muziek, maar wel van de grote tournees. Nog één keer schittert hij op veler verzoek met een spiksplinternieuw multimedia theaterconcert! 

Samen met meestergitarist Peter van Deerse en klankschalen fenomeen Ton Akkermans ontstond de groep Crazy young men 2.0 in concert. Een verrassende mix van inventief en virtuoos fluitspel, magische gitaarklanken en de indringende sound van klankschalen, gongs en bells. “Improvisations from baroque to jazz to world music”. 

Verhalen en muziek in combinatie met indrukwekkende sfeerbeelden van o.a. New York, Tibet, India, Japan en Afrika. Gefilmd tijdens de vele lange reizen die Chris Hinze de afgelopen jaren maakte. Kortom, muziek die niet alleen oor en oog streelt, maar ook de ziel! 

Een unieke combinatie van world jazz music, maar ook met een vleugje Bach en Vivaldi bewerkingen en mooie gitaarsolo’s met bijvoorbeeld Spaans klassieke ingrediënten. En met improvisaties op Tibetaanse en Indiase mantra’s wordt dit concert ingenieus samengesmeed tot een boeiend geheel. 


Als je het theaterconcert wil combineren met de film Het Tibetaanse Dodenboek om 11:00 of 13:30 in de filmzaal, dan kan dat met een leuke korting.

De boodschap van de film is dat de dood niet gelijk aan angst en verdriet hoeft te staan, maar aan vreugde en bevrijding. Het verhaal is gefilmd in het afgelegen landschap van Ladakh in de Himalaya. Met exclusieve interviews met de Dalai Lama en verteld door Leonard Cohen.

Tickets:
Het Tibetaanse Dodenboek €10
Chris Hinze theaterconcert €20
Combiticket Tibetaanse dodenboek en concert Chris Hinze €25

Koop hier je combiticket voor de film om 11:00 en Chris Hinze om 16:00
Koop hier je combiticket voor de film om 13:30 en Chris Hinze om 16:00


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater