do 28/2  20:00  € 16,50
Theaterconcert
Theaterzaal
28/22019

Clean Pete

Afblijven


‘Afblijven biedt sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs, die probleemloos passen tussen de wat meer ingehouden liedjes van weleer’ – de Volkskrant ★★★★

Prachtige dualiteit
Ze zijn een opvallende verschijning, de tweelingzussen van Clean Pete: net zo on-inwisselbaar als verwisselbaar – en ergens daartussenin brengen ze liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven. Samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen.

In het nieuws!
Single en clip release van Clean Pete ‘ Het zijn er niet veel’ vrijdag 18 mei!
Verder zijn ze 21 mei te gast bij De Nieuws BV Radio, NPO Radio 1 en zaterdag 26 mei bij Spijkers met Koppen op Radio 2.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater