za 7/3  20:00  € 19,50
Dans
Theaterzaal
7/3

Codarts Rotterdam/ Holland Dance Festival

Talent On The Move - Tournee 2020


Nu al in de ECI genieten van de topdansers van morgen.

Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Dat biedt Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. De hotspot voor eigentijdse dans toont in de Tournee 2020 choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam.

Nieuw danstalent
Talent On The Move gunt het publiek een kennismaking met de nieuwe generatie dansers én het veelzijdige palet van de eigentijdse dans. Van solo’s en duetten tot ensemblewerken en met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. In deze show spatten de passie en energie van het podium: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

Topchoreografen
Aan eerdere edities van Talent On The Move hebben o.a. de volgende topchoreografen meegewerkt: Jiří Kylián, Ed Wubbe, Marina Mascarell, Regina van Berkel, Mauro Bigonzetti, Ton Simons, Juanjo Arqués, Amos Ben-Tal, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Stephen Shropshire en Cayetano Soto.

Terugblik
Vorig seizoen bracht ‘Talent On The Move’ het choreografie- en danstalent van Codarts Rotterdam, de hotspot voor hedendaagse dans, op het podium. In deze editie zag je choreografieën van onder meer Jiří Kylián, Cayetano Soto, Ed Wubbe, Ihsan Rustem, Marco Goecke en Stephen Shropshire.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater