ma 31/5  20:00  € 19,50
Dans
Theaterzaal
31/5
Nieuwe datum!

WArd/waRD & Ann van den Broek

Creating Joy


Creating Joy – for all the sorrow it will pass

Creating Joy is een project over dankbaarheid, genieten en genot met een twist. Wat maakt dat we ondanks tegenslagen en periodes van desillusie of verdriet zo vasthoudend zijn in het vinden van positieve waarde en betekenis in de dingen die we doen?

Bekroond choreograaf Ann Van den Broek begint samen met haar gezelschap WArd/waRD na de geprezen Memory Loss Collection, een trilogie over dementie en geheugenverlies, opnieuw aan een uitgebreid project dat modulair is opgebouwd. Het project genaamd Joy, Enjoy Joy zal starten met de voorstelling Creating Joy.

Creating Joy zoomt in op verschillende bitterzoete uitingsvormen die ieder apart als kleine podiumpresentaties getoond worden en waar de bezoeker nauw bij de creatie betrokken wordt. Een reizend ‘work in progress’ met intieme voorstellingen rond verschillende elementen, zoals tekst, muziek, beweging, video, door steeds wisselende performers. Dit alles natuurlijk in Van den Broek’s kenmerkende stijl: rauw, expressief, intens, analytisch en eigentijds.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater