za 8/2  20:00  € 24,50
Jazz, Theaterconcert
Theaterzaal
8/2

Crooners Night Club Round Midnight Orchestra

A tribute to the legendary voices


Crooners Night Club brengt een gloedvolle avond naar de ECI, met heerlijke muziek en de authentieke sfeer en intriges uit de jaren 50. Muzikaal begeleid door het Round Midnight Orchestra, gebracht door comedian/zanger Jeffrey Spalburg en jazz-zanger/presentator Thom Hoorweg.

Songs & Storys uit de clubs van Chicago, Las Vegas en New York
In de nachtclubs van Chicago, Las Vegas en New York staat de artistieke wieg van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. Avond na avond gaven zij er shows, begeleid door orkesten van o.a. Count Basie, Duke Ellington en Quincy Jones. Crooners Night Club –brengt de beroemde songs, sappige verhalen en stand-up comedy uit het swingtijdperk naar het nu.

Wie heeft de Jazz?
De muzikale voorstelling neemt je mee naar het Las Vegas van de jaren 50, waar een jonge god en een oude rot elkaar ontmoeten voor radio-opnames. De een kent de klappen van de zweep, de ander komt net kijken. De een leeft in het hier en nu, de ander in het verleden. Beiden claimen ze de Jazz, maar wie van de twee heeft gelijk? Stap in deze bevlogen wereld vol entertainment, filmsterren en de swingende muziek van het American songbook.

Line-up
Zang, verteller: Thom Hoorweg
Zang, stand up comedian: Jeffrey Spalburg
Trompet: Tom Ridderbeekx
Sax: Alexander Beets
Sax: Ben van den Dungen
Sax: Rolf Delfos
Piano: Robert Koemans
Bas: Marius Beets
Drums: Tim Hennekes


    alle theater