zo 4/11  15:00  € 17,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
4/112018

Het Amsterdam van Wim Sonneveld (reprise)

Daan Bartels, Siebe Palmen en Rob Verbakel


Wandelen door het Amsterdam van Wim Sonneveld was nog nooit zo gemakkelijk. Drie jonge liefhebbers van de stad én de zanger, cabaretier en acteur brengen met foto’s, verhalen en liedjes het leven en werk van Sonneveld naar het theater.

‘Er staat een huis aan de gracht in oud-Amsterdam’, zong Wim Sonneveld in een van zijn beroemdste liedjes. Kleinkunstkenner en wandelgids Daan Bartels weet veel te vertellen over Wim Sonneveld en zijn band met de stad. Hij illustreert zijn verhaal met prachtige foto’s en wordt muzikaal bijgestaan door zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel. Samen brengen zij de mooiste liedjes van Sonneveld ten gehore.

Laat je meevoeren door ontroerende verhalen. Luister naar vergeten pareltjes. En zing mee met klassiekers als ‘Aan de Amsterdamse grachten’, ‘Zij kon het lonken niet laten’ en ‘Het dorp’.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater