di 19/11  19:00  € 11,50
Theater
Theaterzaal
19/112019
uitverkocht!

Dag Mama


In Dag Mama maken we kennis met een vrouw die zich verliest aan dementie. Haar dochter prangt met de brandende vraag hoe ze hiermee om moet gaan. In de nieuwe leefomgeving van de moeder, haar kamertje in het verpleeghuis, moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt geen eenvoudige opgave.

Door middel van prachtige muziek en levensechte scènes kruip je in de huid van de mens met dementie. Je beleeft én begrijpt wat de ziekte met de vrouw doet, als nooit tevoren. De makers van de voorstelling zijn ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten, die jou vervolgens kunnen helpen om zelf het beste geven. Zo kan een leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven zijn, voor iedereen.

Deze voorstelling is een samenwerking met Dementievriendelijk Roermond. Kijk voor meer informatie op www.dementievriendelijkroermond.nl.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling bieden we vrije zitplaatsen. We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater