vr 6/3  20:00  € 25,50
Theaterconcert
Theaterzaal
6/32020

De Nits

KNOT


Na een concert in Zürich schreef een journalist onder zijn lovende recensie over een concert van de Nits: ‘Man wird wiederkommen.’ Na dit optreden in de ECI zal dit zeker het geval zijn.

Altijd onderweg
Al 45 jaar zijn de NITS de meest ongrijpbare band van ons land. Hun oeuvre is ontzagwekkend, desondanks blijven zanger en tekstschrijver Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips kinderlijk nieuwsgierig naar nieuwe indrukken. En altijd onderweg tussen Athene en Helsinki met concerten vol dynamiek, humor, virtuositeit en een diepe Europese melancholie, alles met een stijlvolle veelzijdigheid.

Oud en nieuw werk
In 2017 en 2018 leidde hun nieuwsgierigheid hen in samenwerking met het Scapino Ballet Rotterdam naar TING. Deze ontdekkingsreis zet zich voort op de podia van de Nederlandse theaters. Nieuwe songs krijgen hun debuut. Muziek uit vorige albums vindt zijn plek in de setlijst en krijgt daardoor een andere kleur. Wij weten het nu al zeker: ‘Man wird wiederkommen.’

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater