za 27/1  20:00  € 15,00
Toneel
Theaterzaal
27/12018

Debby Petter

In mijn hoofd


Interview Debby Petter in het Algemeen Dagblad over haar voorstelling ‘In mijn Hoofd’. 

In mijn hoofd heet de vierde voorstelling van Debby Petter, waarin zij het verhaal van een pathologische leugenaar vertelt. ,,Leugenaars laten zich niet interviewen. Bovendien weet je nooit of ze de waarheid spreken.”  ,,Wij mensen liegen gemiddeld twee keer per dag”, vertelt Petter, echtgenote van cabaretier Youp van ’t Hek.
Lees hier het interview.

Interview Debby Petter in de Opzij:

“Ik weet wat goede seks is. Ik weet wat goede seks is.” Zo begint de voorstelling In mijn hoofd van Debby Petter (1956).
Lees hier het interview.

Een theatermonoloog als een klein juweel

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. En dat doet hij niet zachtzinnig. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer dan de helft. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk.

‘In mijn hoofd’ is na ‘Ik ben er nog’, ‘Gaandeweg’ en ‘Bed & Breakfast’ de vierde solovoorstelling van Debby Petter. Ook dit keer is de regie in handen van Koen Wouterse. Debby maakt mooie, kleine juweeltjes. Van het begin tot het eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

tekst en spel: Debby Petter
regie: Koen Wouterse


Praktische informatie:

Parkeergelegenheid: 
Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal:
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kunt u overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling:
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat u op tijd bent.


    alle theater