vr 11/3  20:00  € 19,50
Divers
Theaterzaal
11/3

Défano Holwijn

Défano Holwijn Live


Défano Holwijn (1992) is een Nederlandse youtuber, rapper en acteur van Surinaamse afkomst. Hij groeide op in Amsterdam.

Holwijns YouTubekanaal kreeg populariteit toen hij eind 2015 begon met de humoristische quiz ‘Wat Weet Jij’. Hij verzorgde tussen 2017 en 2018 de straatinterviews van het programma RTL Late Night en hij is een vaste reporter bij Rauwkost, een jeugdprogramma van de NTR.

Sinds 2015 presenteert Holwijn het jaarlijkse VEED Festival, waar prijzen worden uitgereikt aan youtubers. In april 2017 werd aan Holwijn bij de Veed Awards de AD ‘Journalistieke Aanmoedigingsprijs 2017’ uitgereikt.

Holwijn acteerde in verschillende films. zo is hij te zien in 100% Coco, Misfit en Misfit 2. Eind 2017 bracht Holwijn in samenwerking met DJ DYLVIN, Zefanio en Caza de single ‘Even dansen’ uit.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater