vr 28/2  20:00  € 19,50
Theater
Theaterzaal
28/22020

De Theatertroep

Love for Love


In een komedie van schuldeisers, schunnigheid, schandaal en pikante seksuele roddels kijkt de Theatertroep onder rokjes, in pantalons en achter kuisheidsgordels. Bereid je voor op een pittige avond over de liefde in een eigen bewerking van Love for Love van William Congreve.

Een hedendaags medicijn tegen preutsheid
Congreve toont in Love for Love de liefde in al zijn variaties, omdat het spel der liefde bij uitstek altijd verheven en plat tegelijk is. Net zoals elke geslaagde komedie. De Theatertroep brouwt er in hun enscenering een hedendaags medicijn van tegen de preutsheid die om de zoveel tijd weer zijn witgepoederde vollemaansgezicht laat zien. Het gezelschap zet puriteinen van alle pluimage in hun ondergoed en trekt zich niets aan van iedere afbakening binnen het genderspectrum. Mannen spelen vrouwen die mannen spelen die doen alsof ze vrouwen zijn en andersom. En elke nieuwe combinatie is onder de lakens even waarschijnlijk als onwaarschijnlijk. Knecht of meester, jonkvrouw of eunuch, vrijgezel of oude vrijster; bij de Theatertroep komt iedereen aan zijn trekken.

Credits
Naar: William Congreve
Vertaling: Han van der Vegt
Bewerking en enscenering: De Theatertroep

Terugblik
Vorig seizoen kon je genieten van De Theatertroep met Vaudeville |||; de absurdistische slapstick van vóór de uitvinding van de film, de theatervorm waarin Buster Keaton en Charlie Chaplin ooit begonnen. Gebaseerd op sketches van onder andere Van Kooten & de Bie en Monty Python brengen de uiteenlopende acteurs, muzikanten en kunstenaars van de Theatertroep een ode aan het klassieke reizende theatergezelschap.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater