vr 24/1  20:00  € 21,00
Theaterconcert
Theaterzaal
24/12020

Do

Mijn kleine huis


De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum werd een succes, met als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek. Dit seizoen komt ze naar de ECI met haar nieuwe theaterconcert.

Wonderschoon, puur en ontroerend
In Mijn Kleine Huis brengen DO en haar muzikanten een intieme en akoestische show met prachtig Nederlandstalig repertoire. Naast haar eigen favorieten zingt ze ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato), Hij Gelooft In Mij (#1De Beste Zangers van Nederland), Laat Me, Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011).

Wonderschoon, puur en ontroerend. Dat zijn de reacties van het publiek. “Ontwapenend en betoverend…”, “Uniek en ontroerend, geraakt tot op het bot”, “Verrassend komisch en geboren om op een podium te staan”, “Eerlijk, openhartig en een lust voor het oor.” Mijn Kleine Huis is een intieme muzikale reis door het leven van DO, puur en echt met een lach en een traan…

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater