vr 24/1  20:00  € 21,00
Theaterconcert
Theaterzaal
24/1

Do

Mijn kleine huis


De keuze om in haar moerstaal te zingen en dichtbij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. Het Nederlandstalige album genaamd Momentum werd een succes, met als kers op de taart een reeks uitverkochte theaterconcerten en een meer dan lyrisch publiek. Dit seizoen komt ze naar de ECI met haar nieuwe theaterconcert.

Wonderschoon, puur en ontroerend
In Mijn Kleine Huis brengen DO en haar muzikanten een intieme en akoestische show met prachtig Nederlandstalig repertoire. Naast haar eigen favorieten zingt ze ook klassiekers als Voorbij (duet met Marco Borsato), Hij Gelooft In Mij (#1De Beste Zangers van Nederland), Laat Me, Liefde Van Later en Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (uit The Passion 2011).

Wonderschoon, puur en ontroerend. Dat zijn de reacties van het publiek. “Ontwapenend en betoverend…”, “Uniek en ontroerend, geraakt tot op het bot”, “Verrassend komisch en geboren om op een podium te staan”, “Eerlijk, openhartig en een lust voor het oor.” Mijn Kleine Huis is een intieme muzikale reis door het leven van DO, puur en echt met een lach en een traan…


    alle theater