za 25/4  20:00  € 25,50
Theaterconcert
Theaterzaal
25/4

Dorona Alberti & Ensemble

The Music from James Bond


Dorona Alberti (Gare du Nord) en haar ensemble dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour. In The Music from James Bond brengen ze de meest iconische songs van oude en recente Bond-films.

De weergaloze stem van Dorona
De James Bond-songs zijn stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is. Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. De weergaloze stem van Dorona doet de rest in dit theatrale concert dat tegelijk intiem als groots is.

Terugblik
Dorona Alberti stond vorig seizoen met haar voorstelling Käsebrot al in de ECI. Kon jij er toen niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er dit seizoen bij bent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater