zo 16/12  15:00  € 18,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
16/12

Dorona Alberti

Käsebrot


Sehnsucht en liefde
Bij de eerste klanken van de piano en de cello en één blik op het podium waan je je direct in een klein verstopt theatertje. Beetje donker, rokerig, rood pluche en op de bühne een piano, een cello en een dame die gepassioneerd de mooiste Duitse liederen zingt.

De dame op het podium is Dorona Alberti, zangeres van Gare du Nord, met haar mannen Charly Zastrau en Jonas Pap (o.a. Kyteman). Zij spelen bekende melodieën en liederen, van ‘99 Luftballons’ (Nena) en ‘Verdammt ich lieb’ Dich’ (Matthias Reim) tot ‘Unbeschreiblich weiblich’ (Nina Hagen) – in een unieke eigen versie van Dorona. Geen regels, geen hokjes, geen grenzen.

De pers over Dorona
De Volkskrant omschreef haar als een ‘charismatische bom met een dijk van een stem, loepzuivere uithalen [en] elastische danspassen.’
Bas Steemers van Jazz-zine voegt toe: ‘Van iedere song werd een mini-opera gemaakt, een verhaal…muziek van hoog niveau, theater pur sang en ongekend speelplezier. Een absolute aanrader.’

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater