wo 22/1  15:00  € 11,00
6+, Familie
Theaterzaal
22/1

Duda Paiva Company

Vergeten Dieren en Verloren Zaken


Duda Paiva vertelt in Vermiste Dieren en andere eigenaardige zaken een serieus grappig verhaal. Over dingen die er eerst zijn en dan verdwijnen. Je hebt het zelf ook vast al eens meegemaakt met je favoriete knuffel. Of met dat ene mooie liedje in je hoofd. Het ene moment heb je het nog, het volgende moment is het weg. Om veel later, onverwacht weer even op te poppen uit het niets. Waar blijven de dingen als ze weg zijn?

Het verhaal
In dit verhaal heeft mijnheer UT dingen die hij wil houden. Dingen waarvoor buiten zijn winkel geen plaats meer is: een knorrige vleesetende plant, de allerlaatste buidelwolf en een echte dodo. Maar die waren toch uitgestorven? Mijnheer Ut kan zich een leven zonder deze vermiste dieren niet voorstellen, alleen… alleen is er ook mevrouw Caterpillar en zij gelooft niet in bewaren. Zij gelooft in opgeruimd staat netjes…

Over de makers
Duda Paiva weet de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games zo op het podium te zetten dat deze bijna echt wordt. Vermiste Dieren en andere eigenaardige zaken is de vierde voorstelling van het gezelschap, naar een idee van Tim Velraeds. Hij is gefascineerd door dieren die er niet meer zijn, zoals de Dodo. De magische schuimrubberen wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer even tot leven te brengen.

Credits
Regie: Duda Paiva
Spel: Tim Velraeds, Cat Smits
Dramaturgie: Kim Kooiman
Poppen: André Mello, Duda Paiva
Soundscape: Wilco Alkema
Lichtontwerp: Mark Verhoef
Decor: Daniel Patijn i.s.m. Tim Velraeds

In de pers
Over De Sprookjeskoningin:
‘Dit is echt leuk eng.’
De Monsters kreeg ★★★★ in de Volkskrant en Theaterkrant


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Voor alle kinderen staat er een glaasje ranja klaar bij deze voorstelling. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater