ma 25/9  20:00  
Divers
ECI Café
25/92017

ECI LIVE

Villa Phantasia


Villa Phantasia | De stad van de toekomst | talkshow

Bestel je GRATIS tickets hiernaast!


Op maandag 25 september presenteert de ECI cultuurfabriek, in samenwerking met BiblioRura, een wervelende talkshow over de ultieme beleving van een stad, met Roermond in het bijzonder! Samen met architect Eric Brugman, wethouder Economie Angely Waajen, architect Maarten Engelman, politicus Selami Coskun en poetry shouter Merlijn Huntjens gaan we hierover in gesprek. De presentatie wordt verzorgd door schrijfster Joyce Spijker, de muziek deze avond komt van DJ Imad. 

Na een eerste wervelende editie rondom het thema Moeder, zoomen we de 25ste in op de Stad van de Toekomst. ECI live is actueel, maatschappelijk, cultureel, literair, muzikaal, soms ook politiek en stelt zich tot doel om per aflevering een thema vanuit verschillende kanten te belichten. Zo komen verschillende ideeën die leven binnen het Roermondse bij elkaar, nodigen we uit tot debat, maar proberen we vooral een informatieve, vitale en gezellige avond te organiseren.

Deze editie van ECI Live snijden we een actueel thema aan. Welke ontwikkelingen zien we op de industrieterreinen, de ‘buitenwijken’ en vooral in de binnenstad? Thema’s als Jongerenhuisvesting, winkelsluitingen, vastgoed, Outlet, de veranderende binnenstad van winkel conglomeraat naar multifunctionaliteit, het komt allemaal langs.


alle theater

Cookie

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Akkoord