za 16/11  20:00  € 19,50
Wereldmuziek
Theaterzaal
16/112019

Eric Vaarzon Morel

Ode aan Paco de Lucia


…El llanto de la guitarra empieza / de roep van de gitaar begint…. Al Ataque!

Eric Vaarzon Morel brengt een liefdevolle ode aan zijn grote voorbeeld en zonder twijfel de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden: Paco de Lucía.

DWDD
De kiem voor dit theaterconcert werd gelegd in 2014. Vanwege het overlijden van Paco bracht Vaarzon Morel in DWDD een eerbetoon aan de maestro. In dit optreden speelde hij met zijn idool op een groot scherm mee. Dat doet hij tijdens zijn tournee weer en maar liefst op vijf verschillende gitaren.

Over Eric Vaarzon Morel
Als vernieuwer binnen de Nederlandse muziek- en theaterwereld brengt gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel met dit programma een ode aan de musicus die hem heeft geïnspireerd. Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn voorbeeld heeft gedaan: grensverleggend maar geënt op de traditie. En altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie.

In de pers
Lees hier een artikel over zijn theaterconcert in Laren.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater