tijden & tickets

za 19/6  19:00  Tickets
za 19/6  21:00  Tickets
€ 23,50
Theaterconcert, Wereldmuziek
Theaterzaal

Eric Vloeimans

Takes on Licks & Brains


Deze voorstelling is verplaatst vanwege de corona maatregelen van 7 mei naar 19 juni. Heb je een ticket voor 7 mei? Dan is je ticket gewoon geldig op 19 juni.


Nederlands bekendste trompettist Eric Vloeimans nodigde bigband Licks & Brains uit voor een concert met spetterende nieuwe versies van zijn eigen muziek. De composities van Vloeimans in een bigband jasje: gróóts, funky en swingend. “De bijzondere aanpak, energie en sound van Licks & Brains creëert een hele nieuwe sfeer rondom mijn muziek”, aldus Vloeimans.

Ook het eigen repertoire van Licks & Brains wordt niet achterwege gelaten. De achttienkoppige band laat blazers, elektronische grooves en het avontuurlijke spel van Vloeimans organisch samenvloeien in stukken die zich bewegen tussen een flinke dosis jazz, afrofunk, minimal music, soul, funk en dance. “Met de stukken van Vloeimans verkennen we nieuwe muzikale paden waar andere big bands zich doorgaans niet aan wagen.”

In de pers

“een aantrekkelijke, dansbare mix van funk, soul en jazz” – Jazzflits

Over Eric Vloeimans

Deze improviserende trompettist speelt zowel jazz-, pop- en wereldmuziek, als met kamermuziekensembles, big bands en klassieke orkesten.  Hij heeft uiteenlopende bewonderaars zoals zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk. Een muzikant die de nieuwsgierigheid weet te prikkelen en daardoor een steeds groter publiek aan zich bindt. Niet alleen door zijn uitzonderlijke muzikaliteit, maar ook zijn innemende podiumpersoonlijkheid.

Over Licks & Brains

Deze achttienkoppige bigband weet jazz, funk, soul, hip-hop en Latin te mengen tot een verrassende mix. Onder de bezielende leiding van Rolf Delfos, een van de beste altsaxofonisten van Nederland, maken ze muziek à la New Cool Collective, waarbij minder Latin en meer popmuziek door de aderen van de band stroomt.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater