vr 23/12  20:00  € 19,50
Toneel
Theaterzaal
23/122022

EUS

Theater Rast


Semi-autobiografische schelmenroman van Özcan Akyol op de planken

EUS is gebaseerd op het gelijknamige boek van Özcan Akyol (columnist, radio- en televisiemaker maar bovenal schrijver) en vertelt het verhaal van Eus, zoon van een gastarbeider. Eus is nergens thuis, leeft constant op gespannen voet met zijn norse vader, raakt bevriend met kampers, komt terecht in een gevalletje eerwraak en trekt op strooptocht door Europa. Hij leeft van dag tot dag, denkt alleen maar aan meisjes scoren en beledigt iedereen. Eus probeert uit zijn lage sociale klasse te ontsnappen maar worstelt met de druk van zijn familie en de maatschappij.

Regisseur Celil Toksöz vertelt verhalen over de levens van mensen die onder de radar leven. EUS is een tragikomische muzikale voorstelling met kleurrijke personages en live-muziek.

Credits
Regie: Celil Toksöz
Bewerking: Don Duyns
Spel: Evrim Akyigit, Jasper Stoop, Dinda Provily, Jurjen Zeelen

Theater RAST
Theater RAST vertelt verhalen. Verhalen die verteld moeten worden omdat ze gaan over wat ons nu raakt, over de tragiek van, en het optimisme over de diverse samenleving, hier en over de grens. RAST heeft de kracht een persoonlijk gezicht te geven aan conflicten en culturen die voor veel mensen ver van hun bed lijken.


Deze voorstelling is vanwege de corona maatregelen verplaatst van 27 maart 2021 naar 8 mei 2021 en vervolgens naar 23 december 2022. Je ticket gewoon geldig op 23 december 2022.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater