za 21/5  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
21/5

Eva Crutzen

(try-out)


Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 23 mei 2020 naar 3 oktober, naar 15 mei 2021 en vervolgens naar 21 mei 2022 n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 23 mei, 3 oktober 2020 of 15 mei 2021? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


Eva Crutzen is volgens de pers ‘briljant, soms buitengewoon gênant maar bovenal uniek. Energiek, muzikaal en hilarisch.’ Ze heeft een volstrekt originele stijl en haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.

Knotsgek!
Je kent Eva Crutzen van het satirische tv-programma Klikbeet, DWDD of van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In haar vierde programma, waarmee ze ook in de ECI staat, laat ze de gekte toe. Ongetwijfeld komt ze met antwoorden waar je de rest van je leven op kunt teren. Vermoedelijk zal ze uiteenlopende knotsgekke personages spelen. En allicht gaat ze ook muzikaal hélemaal los.

Haar vorige programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Zo was ze in 2016 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Ook ditmaal neemt Eva géén genoegen met minder.

Terugblik
Vorig seizoen stond Eva Crutzen met haar voorstelling Opslaan Als al in de ECI. Kon jij er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er bij bent dit seizoen!

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater