za 23/5  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
23/5

Eva Crutzen

(try-out)


Eva Crutzen is volgens de pers ‘briljant, soms buitengewoon gênant maar bovenal uniek. Energiek, muzikaal en hilarisch.’ Ze heeft een volstrekt originele stijl en haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.

Knotsgek!
Je kent Eva Crutzen van het satirische tv-programma Klikbeet, DWDD of van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In haar vierde programma, waarmee ze ook in de ECI staat, laat ze de gekte toe. Ongetwijfeld komt ze met antwoorden waar je de rest van je leven op kunt teren. Vermoedelijk zal ze uiteenlopende knotsgekke personages spelen. En allicht gaat ze ook muzikaal hélemaal los.

Haar vorige programma’s werden door pers en publiek lovend ontvangen. Zo was ze in 2016 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Ook ditmaal neemt Eva géén genoegen met minder.

Terugblik
Vorig seizoen stond Eva Crutzen met haar voorstelling Opslaan Als al in de ECI. Kon jij er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er bij bent dit seizoen!


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater