do 31/1  20:00  € 17,50
Cabaret
Theaterzaal
31/12019

Fresku

Voordat het te laat is (try-out)


Wie ‘Welkom bij de Fresku Show’ heeft gezien, weet dat Fresku een geboren verhalenverteller is. Hij komt naar de ECI met een nieuw programma. ‘Voordat het te laat is.’

Verrassing als belangrijkste wapen
Verrassing blijkt Fresku’s belangrijkste wapen. Net als hij het publiek meesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Ook nu weer wekt Fresku de indruk dat hij zelf ook niet precies weet wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar hij zijn verhalen wil vertellen. En dat hij er nog veel heeft: over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuw programma komen. Voordat het te laat is.

Serie: cabaret op donderdag


Koop je ticket voor Fresku als onderdeel van de Theatermarathon! Meer info vind je hier.

MARATHON-TICKET (4 voorstellingen)
HALVE MARATHON-TICKET (2 voorstellingen): combi met George & Eran, combi met Helmert Woudenberg, combi met Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater