do 13/12  20:00  € 18,50
Cabaret
Theaterzaal
13/122018

Funny Talents

3x cabaret op een avond


Decemberactie!
Koop minimaal 2 tickets en ontvang een avontuurlijke voorstelling in 2019 cadeau 🎁  Bekijk hier de voorwaarden

Ben jij een echte cabaretliefhebber? Dan mag je Funny Talents niet missen! Tijdens deze avond maak je kennis met drie cabarettalenten: Victor Luis van Es, Jim Speelmans én een verrassingsact, die inmiddels bekend is! Niemand minder dan Manon Kroezen is de laatste in het rijtje deze avond.

Victor Luis van Es 
Openhartig vertelt Victor Luis (winnaar Publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en finalist Camaretten 2016) over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf.

Jim Speelmans
Hij staat bekend om zijn bijzondere gedachten en trekt het leven in twijfel. Jim zijn schrijf- en speelstijl zijn al jaren toonaangevend in de comedywereld. Hij heeft vele cabaretiers een handje geholpen met zijn schrijftalent. Je hebt zonder dat je het weet op radio & televisie ongetwijfeld al eens hard om hem gelachen!

Manon Kroezen
Manon Kroezen geeft toe. Ze geeft toe dat ze zich beter voordoet dan dat ze eigenlijk is. Maar doen we dat niet stiekem allemaal? Kroezen hoopt van wel. Ze maakt cabaret over hoe ze zich verhoudt tot jou, zichzelf en de rest. Over hoe ze door het leven gaat met al haar struggles terwijl de wereld en de maatschappij allemaal dingen van haar verlangen waarvan ze vermoedt dat ze er helemaal niet toe in staat is.

Serie: cabaret op donderdag


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater