wo 3/4  15:00  € 5,00
Jeugd
Theaterzaal
3/42019

Gaia Gonnelli

Papier


Een wolk, een berg, een vlieger, een wipkip en een hoed….van papier? Jaaaa!

Drie dansers gaan op reis door een landschap van papier. Ze dansen, kruipen, sluipen, spelen……Het papier wappert als ze rennen, scheurt als ze er doorheen lopen, krimpt als ze erin knijpen….

Werelden van papier
Choreograaf en danseres Gaia Gonnelli creëert met Dadodans spannende, associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jonge kinderen. Met schijnbaar eenvoudig materiaal prikkelt zij de verbeelding van haar jonge publiek. Want, in de wereld van papier blijkt wat sterk is, kwetsbaar te zijn, en wat kwetsbaar is, eigenlijk heel sterk… Hier delen de dansers hun dromen, angsten, vreugde en kwetsbaarheid.

In het programmaboekje staat dat de voorstelling om 13:30 start. De juiste tijd is 15:00, zoals hier aangegeven op de site.

EXTRA!
En als extraatje kun je op vertoon van je ticket voor maar €2,50 (i.p.v. €5,-)  een bezoek brengen aan dè binnenspeeltuin van Roermond: De Graasj

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater