za 18/4  20:00  € 21,50
Toneel
Theaterzaal
18/4

Gare de Lyon

Met Henriëtte van der Meij & Bartho Braat


Gare de Lyon is een splinternieuw Nederlands stuk over de kracht van een verloren liefde die zich na 30 jaar opnieuw doet gelden. Een stuk over de kracht van de liefde en over de pijn van gemiste kansen.

De belofte
Parijs 1942. Twee jonge gelieven nemen op Gare de Lyon afscheid van elkaar. Zij stapt in de trein naar Marseille om van daaruit per boot te proberen Marokko te bereiken. Hij speelt een belangrijke rol in het verzet en voelt zich verplicht in Parijs te blijven. Aan het eind van de oorlog hopen ze elkaar op hetzelfde Gare de Lyon weer te ontmoeten.

De werkelijkheid
Het leven loopt anders. Pas 30 jaar later zien zij elkaar als getrouwde mensen terug. Het weerzien is emotioneel en eindelijk wordt duidelijk waarom ze zo lang van elkaar gescheiden zijn gebleven. Hun hereniging krijgt een dramatische wending als de vrouw een onvoorstelbare ontdekking doet.

Credits
Regie: Ad de Bont
Met: Henriëtte van der Meij, Bartho Braat
Auteur: Wies Venmans
Techniek: Jelle van der Holst
Producent: Venmans Productions

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater