vr 26/10  20:00  € 21,50
Singer/songwriter, Theaterconcert
Theaterzaal
26/102018

Gers Pardoel neemt je mee de theaters in!

(try-out)


Na zijn eerste succesvolle tour in Vlaanderen heeft Gers de smaak te pakken. Dit seizoen duikt hij met zijn band de Nederlandse theaters in.

“De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik je écht kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is één van mijn dromen, die eindelijk afgevinkt kan worden. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Gers.

Eerlijk en ontwapenend
In zijn theatertour brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard nieuwe songs. Openhartig vertelt hij hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Gers belooft een eerlijke, ontwapenende avond, waarin hij voor het eerst ook het verhaal vertelt achter zijn grootste hits Louise en Bagagedrager.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater