zo 11/9  15:30  
Divers
Theaterzaal
11/9
ECI 10 jaar

Gratis preview middag!

Meest bijzondere live acts 2022/23


Maak gratis live kennis met de meest bijzondere acts van het nieuwe seizoen!

Wil jij weten wat jou het komende culturele seizoen te wachten staat? In onze preview middag laten wij jou dit zien door middel van bijzondere live acts, interessante verhalen en leuke interviews van al onze afdelingen (film, expo, cursus), maar met name theater & muziek.


Laten we elkaar weer ontmoeten en naar elkaars verhalen luisteren. Of het nu een oer oude Griekse tragedie van Iphigneia is of het verhaal van Willy wartaal en de band met zijn moeder. Wij zetten onze deuren open voor iedereen.   

Naast de gevestigde namen als Toneelgroep Maastricht en Mugmetdegoudentand zal ook Golden Palace haar intreden doen in onze ECI cultuurfabriek. Zij zullen met hun voorstelling Engelenburcht een ode geven aan de zorg. Want al zouden we misschien graag de pandemie vergeten, laten we niet vergeten wat de mensen in de zorg voor ons hebben betekend.   

Maar gelukkig valt er ook genoeg te lachen naast Henry van Loon en een absurdistische avond met Stefano Keizers is er ook plek voor de nieuwe generatie  zoals Remy Evers en zijn de cabaretiers uit het zuiden van het land goed vertegenwoordigd. Voor de muziekliefhebbers is er ook veel om naar uit te kijken. Een avondje pure soul met Michelle Davids en The True tones, naar ballades van Lenny Kuhr of de mooie verhalen van Spinvis. Maar ook hier is er voldoende plek voor de nieuwe generatie talenten Rubin Annink, Jim van der Zee en Lucas Hamming.   

Tijdens de previewmiddag maak je live kennis met de meest bijzondere acts. We laten zien welke voorstellingen en concerten je echt gezien móet hebben. Duik er in, vis jouw pareltjes eruit, maar laat je ook verassen door het nieuwe.   

Blijf nieuwsgierig!

Check hier het hele programma van ons 10-jarig bestaan!


alle theater