vr 3/1  20:00  € 26,50
Theaterconcert
Theaterzaal
3/1

Hadewych Doet De Dames

Hadewych Minis ft. Matanqi Quartet


In de afgelopen 75 jaar bereisden zo’n 250 Nederlandse zangeressen de vaderlandse podia. Bij elkaar opgeteld waren zij goed voor ca. 12.500 liedjes die er toe deden en doen. Hadewych Minis gaat in deze grote berg liedjes op zoek naar haar eigen muzikale vingerafdruk. Begeleid door het Matangi Quartet, dat voor de gelegenheid aangevuld is met een bassist en een drummer

Recht in het hart
Nostalgie, hits en vergeten parels wisselen elkaar af in de show met gespeelde en gezongen monologen. In haar liedjeskeuze zoomt Hadewych in op het hart en de smart van onze Nederlandse zangeressen en liedjesschrijfsters. Van Anouk tot Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot Zangeres zonder Naam hoor je de liedjes die haar raken, die tijdsbeelden markeerden, vergeten liedjes die we allemaal kunnen meezingen en liedteksten die niets aan zeggingskracht hebben ingeboet.

Line-up
Hadewych Minis
Matangi Quartet
Leon Klaasse (drums)
Marijn van Prooijen (bas)

Dit concert wordt ondersteund door het Podiumburo Roermond


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater