do 24/10  20:00  € 20,50
Cabaret
Theaterzaal
24/102019

Hehobros

On tour


Na het grote succes van hun internetserie duikt de Hehobros het theater in! Nog beter nieuws: Pepijn Schoneveld (Feuten, Toren C en z’n cabaretshows), en Kevin Hassing (GTST, CMC en The Normal Heart) komen ook naar de ECI. Genadeloos stellen de mannen de problemen van hun generatie aan de kaak. Zonder zichzelf en elkaar te sparen.

Alles komt aan bod
Pepijn en Kevin zijn twee beste vrienden van in de 30. De een is hetero, de ander homo. Kevin is de rustige, wijze en enigszins cynische homo en Pepijn de hysterische, angstige en wispelturige hetero. Samen bespreken ze alles. En dan bedoelen we: alles. Van de verschillen en overeenkomsten in hun relaties, tot de intiemste details van hun seksleven. Zo vertelt Pepijn, tegen zijn zin in, hoe een vagina precies werkt, en moet Kevin uitleggen waarom homo’s niet mannetje of vrouwtje willen worden genoemd. Ook hun werk, bekendheid, irritante vrienden en ander groot en klein leed komt uitgebreid aan bod. Deze gesprekken leveren meedogenloze grappen, knallende ruzies en openhartige ontboezemingen op.

Eerste Theatertour
“Na het zien van de internetserie wilde ik niets liever dan deze twee talentvolle jonge makers begeleiden met hun gezamenlijke theaterdebuut”, zegt Leopold Witte, die Hehobros On Tour regisseert. Het resultaat is een hilarisch programma met sketches, liedjes, acts, (als het aan Kevin ligt) een dansje en (als het aan Pepijn ligt) een flinke dosis publieksparticipatie.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater