vr 16/11  20:00  € 18,50
Cabaret
Theaterzaal
16/112018
Uitverkocht!

Henry van Loon

Onze Henry (try-out)


Een nieuwe knettergekke show van beroepsklungel Henry van Loon. De cabaretier die bekend werd bij het grote publiek als concierge in ‘De Luizenmoeder’ komt naar de ECI met de try-out van zijn nieuwste programma ‘Onze Henry’.

Ongeëvenaarde slapstick
Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee Henry zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in zijn nieuwe hilarische solo louter unieke hoogtepunten aaneen. Hilariteit wordt virtuoos afgewisseld door een fideel moment met het publiek of een ontroerend lied.

Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop met een parelmoeren glans naar buiten treedt en hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: ‘Dat was nu echt weer iets voor onze Henry.’

★★★★
Parool noemt hem ‘eén van de getalenteerdste komieken van Nederland’ en gaf zijn vorige voorstelling ‘sleutelmoment’ vier sterren.
De Volkskrant beloont zijn ‘Bijzondere comedystijl met stand-up, types, liedjes en visuele grappen’ eveneens met vier sterren.

Serie: cabaret op donderdag


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater