tijden & tickets

wo 5/1  14:00  Tickets
wo 5/1  16:00  Tickets
€ 15,00
Familie
Theaterzaal

Heritage Sinfonietta ft. Joes Boonen

Peter en de Wolf


In december 2021 gaat Heritage Sinfonietta op avontuur! Aan de hand van muziek, tekst en kleurrijke illustraties presenteert het kamerorkest het klassieke sprookje Peter en de Wolf van Sergej Prokofiev, samen met vertelster. Het belooft een middag te worden met voor elk wat wils, en in het bijzonder voor de jongste concertbezoekers: aan de hand van het verhaal krijgen zij een eerste introductie naar de wereld van de klassieke muziek. 

Bijzonder aan de voorstelling is bovendien dat deze in het Limburgs (14:00 uur)  én in het Nederlands (16:00 uur) wordt uitgevoerd. 

Over Joes Boonen

Joes Boonen ( 1976) is geboren in Heythuysen.
Ze studeerde aan het  Conservatorium ( Orthopedagogische Muziek Beoefening) in Maastricht  en daarna aan de Frank Sanders Academie voor Musical Theater in Amsterdam. Ze was jarenlang te zien bij Dirk Scheele in de theaters en op Nickelodeon en speelt nu al jaren haar eigen solo voorstellingen voor peuters en kleuters oa Dikkie Dik en Deze ridder zegt nee. Daarnaast presenteert Joes concerten en evenementen en heeft ze onlangs haar eerste boek geschreven ” Bijna-doodervaringen uit het leven van een hypochonder”.

Over Heritage Sinfonietta

Heritage Sinfonietta, een initiatief van dirigent Martijn Pepels, wil het professionele muziekleven van Limburg nieuw leven inblazen en door de gehele regio verspreiden, met als thuisbasis de stad Roermond. Dit kamerorkest, samengesteld uit professionele musici van wie vele ook als docent in de regio actief zijn, geeft het culturele erfgoed door aan de nieuwe generatie. Daarbij is in het bijzonder aandacht voor educatieve projecten om jonge luisteraars onder te dompelen in de wereld van klassieke orkestmuziek.Heritage Sinfonietta presenteert kwalitatief hoogstaande muziek op een laagdrempelige manier, waarmee ze een brede doelgroep aanspreekt.

Heritage Sinfonietta speelt Peter en de Wolf
Heritage Sinfonietta o.l.v. Martijn Pepels

Vertelling: Joes Boonen

Illustraties: Nino Natoshvili

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle theater