do 7/5  20:00  € 19,50
Klassiek
Theaterzaal
7/5

Het jaar 250 na Beethoven

Floris Kortie & Vera Kooper


Welkom in het jaar 250 na Beethoven. Tweeënhalve eeuw na zijn geboorte laten presentator Floris Kortie (Podium Witteman) en pianiste Vera Kooper zien én horen hoe de woeste, romantische én stokdove Beethoven onze wereld heeft veranderd.

Het tijdperk van Beethoven
Sinds 1770 heeft Ludwig van Beethoven ons de weg geleid. En nog altijd raakt de componist iedereen: hij is groot in Japan, populair in de hiphop, icoon van vrijheidsstrijders en darling van Europese politici.

Gewapend met historisch bewijsmateriaal en aan de hand van persoonlijke ontboezemingen, geschiedkundige spoedcursusjes, obscure YouTube-filmpjes en de allermooiste muziek ooit geschreven, maken Floris en Vera één ding duidelijk: het Beethoven-tijdperk is nog maar net begonnen! Ook tonen ze aan waarom juist Beethoven was uitverkoren om ons met zijn revolutionaire muziek de moderne tijd in te loodsen.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater