za 22/12  20:00  € 17,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
22/122018

Iris Hond

Bewogen


Decemberactie!
Koop minimaal 2 tickets en ontvang een avontuurlijke voorstelling in 2019 cadeau 🎁  Bekijk hier de voorwaarden

De eigenzinnige pianiste Iris Hond heeft wereldwijd succes met haar album ‘Dear World’. Na de release jubelde Leonard Cohen: “A great spirit revealed.”

Iris Hond kan niet alleen weergaloos spelen, ze is ook een begenadigd componiste, schrijfster en zangeres. In ‘Bewogen’ vertelt ze wat haar inspireerde deze unieke plaat te maken. Het is een boeiende en ontroerende vertelling over het leven van een opmerkelijke vrouw, die kracht, hoop en liefde put uit muziek. Een adembenemende avond waarin Chopin en Rachmaninoff worden afgewisseld met eigen composities en persoonlijke verhalen.

Over Iris
Iris Hond (1987) studeerde summa cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Met haar ‘vliegende vleugel’, een vleugel op wielen, bracht ze wereldwijd mensen op straat in vervoering. Ze was ambassadrice van ‘Aangenaam Klassiek’, de huispianiste in het AVROTROS-programma ‘De Tiende van Tijl’ en talentcoach bij het RTL-programma ‘Superkids’.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater