za 12/10  20:00  € 23,50
Rock, Theaterconcert
Theaterzaal
12/102019

Jan Akkerman

Close Beauty


12 oktober betreedt gitaaricoon Jan Akkerman met zijn band het ECI-podium. De winnaar van een Gouden Harp, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en volgens het Engelse Melody Maker de beste gitarist ter wereld.

Still going strong!
In december 2016 bereikte Jan Akkerman de respectabele leeftijd van 70 jaar. Hoogste tijd dus om het rustiger aan te doen. Nou nee! Dit najaar presenteert hij zijn nieuwe album Close Beauty en meteen daarna start de bijbehorende clubtour. Gitarist en band staan er sprankelend fris op. De uitgesponnen nummers zitten barstensvol tempo- en themawisselingen, spectaculaire arrangementen, perfecte timing en sublieme solo’s, waarin Akkerman vanzelfsprekend de hoofdrol speelt. Het gitaarspel behelst een emotionele lading die ongeëvenaard is. De CD, Close Beauty, van Jan Akkerman komt op 25 oktober uit.

Line-up
Jan Akkerman: gitaar
Coen Molenaar: toetsen
David de Marez Oyens: bas
Marijn van den Berg: drums


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater