do 19/10  20:00  € 23,50
Cabaret
Theater
19/10

Javier Guzman

Laatste Wissel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Yes, deze tekst klopt. Een beetje onduidelijk misschien, want wat bedoelt hij er nou mee? Daar kom je allemaal achter tijdens zijn cabaretshow Laatste Wissel!

Over Javier
Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en (stem) acteur. Hij is geboren in Spanje (Gran Canaria). Op jonge leeftijd emigreert hij samen met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam gaat hij in 1998 studeren aan de Academie voor Kleinkunst. In het derde jaar van zijn opleiding wint hij in 2002 zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeert hij af en zet hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater