vr 25/10  20:00  € 20,50
Theaterconcert
Theaterzaal
25/102019

Joost Spijkers

Spijkers II


Joost Spijkers komt naar Roermond met SPIJKERS II. In dit muzikale solo-avontuur laat Spijkers zien dat hij meer kan dan dat wat hij doet met de Ashton Brothers. En hoe! Niet voor niets werd SPIJKERS II bekroond met de Poelifinario.

Kleinkunst in optima forma
SPIJKERS II was de beste cabaretvoorstelling in de categorie kleinkunst van 2018. De jury noemt de voorstelling ‘rauw, puur en vol passie. Prachtig meeslepend verteld. Kleinkunst in optima forma.’ De getalenteerde ambachtelijke theatermaker Joost Spijkers combineert in dit programma poëtische liedteksten met een zeldzame mengeling van jazz, balkan, pop, rock en fado. In prachtige liederen zingt hij zijn verhaal, samen met geweldige muzikanten in een minimalistisch decor, dat alle ruimte biedt aan de melancholieke energie van Joost.

In de pers
‘Geestige mimiek, danstalent en zangstem maken Spijkers II uniek.’
de Volkskrant ★★★★
‘vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.’
Theaterkrant ★★★★★

Terugblik
In 2017 stond Joost Spijkers met zijn voorstelling Spijkers || al in de ECI. Kon jij er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er dit seizoen bij bent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater