do 6/2  20:00  € 21,50
Theaterconcert
Theaterzaal
6/22020

Joris Linssen

Raak!


Al meer dan tien jaar zetten Joris Linssen & Caramba elke theaterzaal op de kop. ‘Raken en geraakt worden’, daar draait alles om. En dat doen de tv-presentator/zanger en de topmuzikanten van Caramba vol overgave in hun theaterconcert in de ECI vol interactie, energie en ontroering.

Een avond met Mexicaanse peper
Laat je verrassen door Joris Linssen en zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper. Met opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang raakt hij zijn publiek. Recht in het hart: RAAK! ‘Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me.’ En: ‘Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren’, aldus enkele reacties uit het publiek.

Joris over Raak:
“Of het nu om mijn televisie-interviews op Schiphol gaat of over de concerten met mijn band, telkens probeer ik mensen te raken en op mijn beurt zelf geraakt te worden. In feite is dat waar we allemaal naar op zoek zijn, toch? Geraakt worden, voelen dat je leeft, echt in contact komen met anderen?

Line-up
Joris Linssen: zang en teksten
Marcel van der Schot: accordeon, piano en zang
Kees van den Hoogen: gitaar en zang
Erik van Loo: contrabas en zang
Djem van Dijk: percussie en zang

Terugblik
Vorig seizoen was Joris Linssen met Caramba te zien in de ECI met de voorstelling Serenade. Serenade is geïnspireerd op het Mexicaanse gebruik een orkestje in te huren om je geliefde het hof te maken of je overleden helden te eren.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater