do 6/2  20:00  € 21,50
Theaterconcert
Theaterzaal
6/2

Joris Linssen

Raak!


Al meer dan tien jaar zetten Joris Linssen & Caramba elke theaterzaal op de kop. ‘Raken en geraakt worden’, daar draait alles om. En dat doen de tv-presentator/zanger en de topmuzikanten van Caramba vol overgave in hun theaterconcert in de ECI vol interactie, energie en ontroering.

Een avond met Mexicaanse peper
Laat je verrassen door Joris Linssen en zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper. Met opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang raakt hij zijn publiek. Recht in het hart: RAAK! ‘Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me.’ En: ‘Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren’, aldus enkele reacties uit het publiek.

Joris over Raak:
“Of het nu om mijn televisie-interviews op Schiphol gaat of over de concerten met mijn band, telkens probeer ik mensen te raken en op mijn beurt zelf geraakt te worden. In feite is dat waar we allemaal naar op zoek zijn, toch? Geraakt worden, voelen dat je leeft, echt in contact komen met anderen?

Line-up
Joris Linssen: zang en teksten
Marcel van der Schot: accordeon, piano en zang
Kees van den Hoogen: gitaar en zang
Erik van Loo: contrabas en zang
Djem van Dijk: percussie en zang


alle theater