do 14/4  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
14/42022

Kasper van Kooten

van Kooten en de Beat (try-out)


We verloten het boek onder ticketkopers die uiterlijk zondag 10 april tickets bestellen!

VAN KOOTEN EN DE BEAT IS EEN ONTROEREND EN VERMAKELIJK ZELFPORTRET EN EEN GEWELDIGE MUZIEKGESCHIEDENIS INEEN – cabaret & muziek

Op 22-02-2022 komt Kaspers langverwachte nieuwe boek uit bij De Bezige Bij. Het is een liefdesbetuiging aan de muziek en hoe deze zijn levensritme altijd bepaald heeft. Waarbij hij altijd troost vond, wild op danste en verliefd mee werd. Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling Van Kooten en de beat waarin het boek nog meer tot leven gaat komen.

Op zijn vijfde kreeg hij van zijn opa en oma zijn eerste drumstelletje en in zijn herinnering voelt het alsof Kasper vanaf die dag kon zeggen wat hij wilde zeggen: drummend, musicerend! Geen zorgen, Kasper gaat deze avond niet anderhalf uur drummen, maar openhartig en swingend vertellen over zijn avontuurlijke reizen door muziek. Vanaf zijn allereerste optreden bij de plaatselijke zeilvereniging, tot op het podium van Ahoy waar hij speelde met Acda en de Munnik. Het geheel ondersteund door uniek foto- en videomateriaal en twee fantastische gastmuzikanten.

‘Hier zat ik vanwege het gestrande huwelijk met de moeder van mijn kind, de soms moeizame relatie met mijn ouders en vrienden, mijn verwoestende controledrang en een flink aantal creatieve en zakelijke tegenslagen. Hoog tijd om mijn levensritme terug te vinden en de beat te zoeken die mij als jongetje van vijf zoveel plezier bracht. Vijftig is het nieuwe vijf!’ aldus Kasper.

Over Kasper van Kooten 
Kasper verscheen afgelopen jaar veelvuldig op televisie: als imitator in het satirische RTL Exclusief en als acteur in NPO successeries De K van Karlijn, Oogappels en All Stars & Zonen.

Lees hier het interview met Kasper van Kooten in de NRC.

Lees hier het interview met Kasper van Kooten in de Volkskrant.

Lees hier het interview met Kasper van Kooten in het AD.

Lees hier het interview met Kasper van Kooten in Trouw.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater