tijden & tickets

wo 16/10  14:00  Tickets
wo 16/10  14:00  Tickets
wo 16/10  16:00  Tickets
€ 16,00
4+, Familie
Theaterzaal

Kikker en het avontuur

Theater Terra


Een leuk uitje in de herfstvakantie voor iedereen vanaf 4 jaar!

Alle kinderen zijn uitgenodigd om in het ECI-theater samen met Kikker en zijn vriendjes een avontuur te beleven. Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen… Help jij mee?

Na de voorstelling komt Kikker naar de foyer en mogen alle kinderen mogen met hem op de foto!


Ga samen voordelig uit!
Wil jij naar Kikker en zijn vriendjes, maar je broertje wil naar Hippe Gasten? Scoor dan een combiticket en je kunt voordelig naar beide voorstellingen! Je kunt ook de combinatie maken door een voorstelling te kiezen in combinatie met een kinderfilm. Combineer de voorstellingen Kikker en Hippe Gasten voor maar € 25 en/of combineer een voorstelling en film voor maar € 18,50. (De ticketlink van de combitickets voorstelling en film komen z.s.m. online, voor vragen kun je contact opnemen met 0475-317171)


Credits
Naar de boeken van: Max Velthuijs
Producent: Michiel Morssinkhof
Script & liedteksten: Bruun Kuijt
Muziek: Fons Merkies
Regie: Wesley de Ridder
Decor-, poppen- & kostuumontwerp: Kathelijne Monnens
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek

Terugblik
Vorig seizoen heb je Kikker kunnen helpen om zijn wensen in vervulling te laten gaan bij de voorstelling van Kikker & de vallende ster. Alle kinderen mochten hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen in de ECI.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling staat er een glaasje ranja klaar voor alle kinderen! Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater